Wat maken wij?

We zijn niet specifiek gespecialiseerd in één soort sieraad of gericht op één bepaalde doelgroep. Het leuke aan ons werk is dat we hele vrolijke en blije klanten hebben die mooie momenten in hun leven met ons delen maar dat we ook mogen delen in de minder leuke momenten. Leuk is dat tweede natuurlijk niet maar het geeft ons wel voldoening om, ook al is het maar een klein beetje, er te kunnen zijn voor mensen op momenten dat het moeilijk is. Koffie, thee, een glas water maar ook een doos tissues of een glas wijn staan klaar. Bij ons wordt vaak gelachen maar soms ook juist niet dus letterlijk ‘met een lach en een traan’ en dat is prima want ook dat hoort er bij.

Het werk dat we afleveren moet goed, zo niet perfect zijn maar ook wij zijn mensen van vlees en bloed en voelen ons betrokken bij elke klant. Een sieraad laten maken is ook niet zomaar iets, dat is een proces dat je samen aan gaat. Er moet een klik zijn en vanuit beide kanten een goed gevoel want van daaruit ‘groeien’ meestal de mooiste dingen.

Van trouwringen tot rouwsieraden en alles daar tussen in, we proberen voor iedereen het laten maken van een persoonlijk sieraad een bijzondere (en budget gerichte) ervaring te laten zijn. Wat we doen, doen we oprecht graag!

Hieronder ziet u een kleine greep uit eerder door ons gemaakte sieraden.