Wie zijn wij?

Wij zijn Ludy en Katya Raeven en hebben samen sinds 2007 onze winkel en atelier gevestigd op de Grote Gracht in Maastricht. Al sinds het begin proberen we vernieuwend en innovatief te zijn en hebben we flink geïnvesteerd in kennis en materialen om onze sieraden van het begin tot het eind in eigen huis te maken.

Ludy

Ludy heeft zijn opleiding gedaan op de, inmiddels opgeheven, Vakschool voor Edelsmeden in Amsterdam. Daarna is hij niet blijven stil staan en volgde hij diverse cursussen en opleidingen op het gebied van stenen zetten, waaronder micropavé, en handgraveren. Inmiddels is Ludy 20 jaar edelsmid en zegt hij niet snel “nee” tegen een klant. We denken niet in problemen maar in uitdagingen!

Katya

Katya heeft een commerciële opleiding gedaan en ook in deze sector gewerkt maar als je een man tegenkomt die edelsmid is en je samen een zaak begint dan wordt je snel meegenomen door de passie en spanning die dit vak met zich meebrengt. Klanten helpen werkt toch net iets beter als je zelf ook kennis van zaken hebt. Na bijna 10 jaar in het vak en een gedegen opleiding tot Certified Diamond Grader bij de Hoge Raad van Diamant in Antwerpen zit ook dat wel goed. Zo wordt de commerciële achtergrond verenigd met vakkennis.

Onze insteek

Wat wij belangrijk vinden is dat elke klant met een goed gevoel de deur uit gaat. Of dat nu voor een (kleine) reparatie, een steen zetten, een handgravure of een nieuw sieraard is, dat maakt voor ons niet uit. Iedereen is welkom en moet zich dat ook voelen.

In een tijd waarin alles sneller, groter, commerciëler en meer moet zijn proberen wij juist de aandacht voor de persoon die voor ons staat te hebben. We willen graag alle tijd en aandacht aan onze klanten kunnen besteden die nodig is om iets speciaals en bijzonders te maken.

We realiseren ons namelijk heel goed dat we in de meeste gevallen met hele dierbare spullen van mensen werken én dat heel veel van wat wij doen gebaseerd is op vertrouwen. We doen er dan ook alles aan om dit gevoel waar te maken bij onze klanten.